Professionele taxatie voor bedrijfspanden


Bent u van plan een taxatie voor bedrijfspanden te laten uitvoeren? Een up-to-date taxatie zegt veel over de situatie van jouw bedrijf. Ook is een taxatie van bedrijfspanden handig voor het vaststellen van de huurwaarde of bij een eventuele verkoop. In sommige gevallen is taxatie ook verplicht, zoals bij het berekenen van reserves. Ook geldverstrekkers kunnen een actueel taxatierapport opvragen. Bij Maters Taxaties kunt u terecht voor de taxatie van bedrijfspanden. Na een 20 jarige carrière in de makelaardij, heb ik me nu toegelegd op het prachtige vak van taxateur in Dordrecht. Met plezier deel ik mijn kennis en kunde van de vastgoed markt. Naast taxaties voor bedrijfspanden voer ik ook NWWI taxaties uit.

Het nut van een taxatie voor bedrijfspanden


In bovenstaande alinea werden al een aantal belangrijke redenen voor de taxatie van bedrijfspanden genoemd. Toch zijn er nog veel meer situaties te bedenken, waarin een waardebepaling goed van pas kan komen. Overweeg je een bedrijfspand te kopen of een nieuwe winkel te openen? Dan kan een taxatie inzicht geven in de werkelijke waarde van een pand. Ook voor het invullen van uw belastingaangifte is een actuele taxatie van bedrijfspanden nuttig. U moet namelijk de waarde van uw onroerende zaak inschatten en dat wordt een stuk makkelijker met een taxatierapport. Ook voor het aanvragen van financiering, een balanswaardebepaling of minnelijke waarderingen kunt u besluiten een taxatie van bedrijfspanden aan te vragen.

Mijn werkwijze


Overweegt u een taxatie van bedrijfspanden uit te laten voeren door Maters Taxaties? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen. Bedrijfspanden bestaan in alle soorten en maten. Mijn certificering geeft mij toestemming om bedrijfspanden met een waarde tot 5 miljoen te taxeren. Een collega taxateur controleert mijn werk altijd, zodat u zeker weet, dat u een betrouwbare taxatie krijgt. Als ik u verzoek heb ontvangen, maak ik een vrijblijvende offerte voor u aan. Hierin bespreek ik de kosten en de doorlooptijd. Spreekt u mij liever telefonisch? Dan kunt u tijdens kantoortijden bellen naar +316 2150 3595. Als ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.