Woning taxatie

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huis te laten taxeren. De meest voorkomende is de aankoop van een nieuwe woning maar ook bij verbouwing of oversluiten van de hypotheek kan een taxatie noodzakelijk zijn. Ook bij minder aangename aanleidingen zoals echtscheiding of het waarderen van een nalatenschap is vaak een taxatierapport van toegevoegde waarde.
Op basis van mijn opleiding, certificering en expertise kan ik al deze taxaties voor u uitvoeren. Het taxatierapport wordt gecontroleerd en gevalideerd door het NWWI, een instituut dat controleert of uitgebrachte rapporten voldoen aan de door het NRVT gestelde normen. 

Snel wanneer snelheid geboden is en altijd onafhankelijk.

Vraag via de contactbutton in de bovenste balk een passende offerte aan. 
Via de hier onderstaande button kunt u direct een taxatierapport aanvragen via het NWWI

Taxatie bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsmatig vastgoed , een winkel of showroom, opslagbox of bedrijfshal, kantoor of verzamelgebouw, leeg of verhuurd; vele vormen, maten en combinaties zijn mogelijk. Uw bedrijfspand is u veel waard. De bank wil bij aankoop inzicht krijgen in de waarde en in veel gevallen willen zij regelmatig een update. Ook andere aanleidingen zoals het nemen van een verkoopbeslissing, fiscale/ boekhoudkundige vragen of het vaststellen van de huurwaarde kunnen aanleiding zijn om een taxatierapport op te laten stellen. Op basis van mijn inschrijving bij het NRVT ben ik bevoegd om bedrijfsobjecten tot een waarde van 5 miljoen te taxeren. Een taxatie is altijd onafhankelijk en zal door een tweede collega taxateur inhoudelijk gecontroleerd worden. Gezien de grote diversiteit aan bedrijfsmatig onroerend goed verzoek ik u vriendelijk contact met mij opnemen voor een vrijblijvende, scherpe offerte waarbij tevens heldere afspraken gemaakt worden met betrekking tot de doorlooptijd. 

Advies

Het kan zijn dat u een onroerend goed gerelateerd vraagstuk heeft, waarbij niet direct een taxatierapport noodzakelijk is maar waarbij een onafhankelijk advies gewenst is. 
Te denken valt aan aan- of verkoopbeslissingen in verband met belegging of verhuur van onroerend goed. Ik wil graag de kennis, die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan, met u delen. Ik kan uw sparringpartner zijn of ik kan u werk uit handen nemen door onderzoek te doen waarmee uw vragen beantwoord kunnen worden. Kennis van zaken van bijvoorbeeld de locale markt kan teleurstelling achteraf voorkomen. Neem vrijblijvend contact op en ik zal u nader informeren over mijn dienstverlening.